منتدي منشأة عباس
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اكله جامده (نفسي اكلها)

اذهب الى الأسفل

اكله جامده (نفسي اكلها) Empty اكله جامده (نفسي اكلها)

مُساهمة  EgyptEgyel الأحد أغسطس 16, 2009 1:24 pm

المقادير:


- عرق لحمه"روستو"
- بصله كبيره
- 4 فص ثوم
- زيت ، ملح ، فلفل ، زعتر ، بابريكا
- ماء علبه مشروم 400 جرام 2 ملعقه دقيق
الطريقة:


- علي النار نضع الزيت حتي يسخن ثم نضع اللحمه تشوح من جميع الجهات
- ثم نضع البصل و الثوم و التوابل فلفل ، زعتر ، بابريكا
- ثم نضع الماء و نسوي اللحمه حتي تستوي ثم نضع الملح
- نآخذ الصوص المتبقي من سوي اللحمه و يضرب في الخلاط
- علي النار نضع زيت حتي يسخن ثم نضع الدقيق و نقلب الي ان يحمر
- ثم نضع المشروم و نقلب
- ثم نضع صوص اللحمه المضروب و نقلب حتي يثقل
- نقطع اللحمه ترنشات رفيعه و تقدم مع المشروم
اكله جامده (نفسي اكلها) Meat
EgyptEgyel
EgyptEgyel
عضو ذهبي
عضو ذهبي

عدد المساهمات : 35
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 29/07/2009
العمر : 54

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى